A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Erről Ugatok egy éve...

Dátum: 2009.01.20. 07:02 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: 6 komment
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: blogok királyrák euvonal eu és mi

Egy év, közel 100 bejegyzés, csaknem 1000 komment és több mint egy tucat ©Index©–címlap. Íme az elmúlt egy év mérlege.

Habár eredetileg a sok bizarr telefonhívás miatt ragadtam billentyűzetet, sokat változott a blog tartalma az eltelt idő alatt. Király Rák személyében egy új szerzővel is gyarapodtunk, akinek gázos :) írása egyben az elmúlt év legolvasottabb bejegyzése volt. A második legolvasottabb cikk a kevésbé komolyra sikerült fényképalbum az októberi EU-csúcsról, habár állítólag a képsorokat végignéző, az EU Tanácsának soros elnökségét januárban átvevő cseh miniszterelnök egy ideig fontolgatta, hogy passzolja a lehetőséget, csak nehogy fél évig őt ölelgesse magyar kollégája. Az első öt legnépszerűbb közé emellett még bekerült az ipodos, a híres-hírhedt görbe uborkás és az uniós pénzek sorsát követő keresőről szóló bejegyzés.
 
Jó néhány olyan poszt is született, amely komoly vitát váltott ki a kommentezők között. A legolvasottabb bejegyzések mellett nagy vihart kavart vallásos posztom, ahol gyorsan eljutottunk az evolúció vs. teremtés vitáig. Nagyon örülök, hogy viták az egyéb blogoknál általában megszokottól eltérően egyrészt személyeskedéstől viszonylag mentesek, másrészt néha meglepően magas színvonalúak voltak. Sokat tanultam a spirálgalaxisokról, a szuperkritikus geometria visszaszabályzásáról és a Pó kokaintartalmáról.
 
Sokan voltak azok is, akiket nem az Index vezetett hozzánk, hanem a Google dobott ki bennünket, különböző keresési kombinációkra válaszul. Ezek is megérnek egy misét...
 
Voltak olyanok, akik nem emlékeztek rá, mi is a blog neve. Az ezt+ugatom+blog kombóval próbálkozó versenyző majdnem eltalálta.
 
királyrák+olajban – ez nyilván szerzőtársam egyik ellensége (de lehet, hogy egy receptre volt kíváncsi).
 
A Google használata válaszadógépként:
- mit+csinálnak+az+oroszok+a+gázzal
- neptunusz+minek+az+istene
- ilyenkor+hol+van+a+makoi+gáz
 
és még:
nagy+feró+christmas+is+all+around – ezt én is meghallgatnám :)
columbo+autója – segítek: egy Peugeot...
zebrák+kommunikációja – kérdezd Konrad Lorenzet
festett+körmök+jelentése – erről is
melyik+ország+nő – miért, melyik férfi?
vujity+tvrtko+ellen+kritika
kutyafodrász+iskolák
szexuális+termék+18+blog
 
Köszönöm, hogy eddig érdeklődtetek és olvastátok a blogot, tegyetek így ez után is. A célom változatlan: véleménycsere különböző EU-s ügyekről, az EUvonalhoz érkező bizarr kérdések, illetve az EU-val kapcsolatos tévhitek bemutatása, valamint az EU vidám – olykor röhejes – oldalának felvillantása.
 
Az évforduló után is maradjatok velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr70889026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cirrocumulus 2009.01.20. 09:45:56

Nem is tudtam, h így utána lehet nézni, hogy milyen keresés vezeth egy-egy oldalhoz (kezdek komolyan félni, h a hálóról valóban minden lehalászható rólunk...) Azt meg nem értem egyszerűen, hogy a kutyafodrász-iskolálkra való keresés hogy az ördögbe vezethet egy EU-s blogra?!

No mindegy, további sok jó bejegyzést! :-)

EUforia 2009.01.20. 09:52:16

@cirrocumulus: sztem azt gondolta a kereső, ha valami ugat akkor az kutya és ha kutya akkor mindenképpen kell neki fodrász, és azt iskolában képzik....vagy csak félreolvasta: ebről ugatok blokk-nak :)

simplicio 2009.01.29. 02:32:10

Csak most leltem rá, de jópofa ez a blog. Tényleg, mennyivel szokta dobni a látogatottságot az index címlap? (hányan vannak, akiknek onnan jut eszébe, hogy megnézzen?)

Egyébként nem lehet, hogy a keresők inkább mást kerestek csak a blog érdekes címe miatt megnézték mi ez? Persze nem kívánom elvenni annak dicsőségét, hogy valaki a kutyafodrász iskolát is az euvonalon keresztül próbálja elérni :-). Úgyhogy én is sok jó bejegyzést kívánok!

EUvonalas · http://errolugatok.blog.hu 2009.02.02. 11:42:46

@simplicio: egy-egy címlapos bejegyzés általában 2-3 ezer oldalltetöltést hoz, de jópárszor volt már 4-5 ezer is. szóval jó reklám az index főoldala.

örülök, ha tetszenek az írások :) köszi a jókívánságot, nézzél be minél gyakrabban!

Csomolungma (törölt) 2009.02.18. 08:00:52

Most belenéztem ebbe a blogba, és talán itt a legkevésbé off az alábbi megjegyzés:

Jók a témák, jó így a földközelbe is lehozni az EU-t de a blog címe - nekem - nagyon ellenszenves. A hiábavalóság, eredménytelenség érzéséből következő tahó agresszív stílust hallom ki a címből, "Háá errő ugatok bazze.."

Pedig a blog egyáltalán nem ilyen.

Na mindegy, csak szóltam, hogy tudd: ilyen vélemény is van.

EUvonalas · http://errolugatok.blog.hu 2009.02.20. 15:53:54

@Csomolungma: amikor annak idején a címen gondolkodtam, mindenképpen szerettem volna az E U betűkkel játszani. így jött az "Erről Ugatok", ami akkor sokaknak tetszett. mostmár elég macerás lenne megváltoztatni, de ha esetleg tudnál jobbat, mindenképpen kíváncsi lennék rá :)

köszönöm az észrevételt, és örülök, ha – a címet leszámítva ugyan – tetszik a blog."


süti beállítások módosítása