A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Mi lesz itt?

Dátum: 2008.01.17. 17:52 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: Szólj hozzá!
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW

Nem ez lesz az első EU-s blog és biztos nem is az utolsó. De én nem olvashatatlan szövegekről, sima képű diplomatákról, nagy ívű tervekről vagy Nika Györgyről szeretnék írni. Van egy csomó röhejes sztorim lökött EU-s állampolgárokról, fura kérdésekről és tévhitekről - meg persze „nem hivatalos" véleményem. Mivel a külügy által működtetett EUvonalnál dolgozom, a munkámban ezeket nem nagyon tudom megosztani senkivel, úgyhogy veletek fogom!


Az EUvonal egyébként egy telefonos és online ügyfélszolgálat, tehát alig különbözik egy banki call centertől. Annyival persze mégis sokkal jobb, hogy számomra érdekesebb téma a környezetvédelem, mint a hitelügyintézés. Viszont az ügyfelek itt is ugyanolyan idióták tudnak lenni, és valószínűleg százszor több bizarr kérdéssel találkozom, mintha számlákat ügyintéznék.

 

Szóval a cél: a véleményemet és az idióta kérdéseket, tévhiteket megosztani veletek, illetve megmutatni az EU vidám és olykor röhejes oldalát is.

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr58301151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása