A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Szigetelünk

Dátum: 2008.08.13. 10:38 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: Szólj hozzá!
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: sziget2008 eu és mi

Bár lassan reggelente már valódi ősz-érzés tölt el, mikor kitámolygok a buszhoz, és az eurokraták is kezdenek visszaszállingózni Brüsszelbe, most kezdődik csak a budapesti nyár legfergetegesebb kalandja. Nem, nem a XIX. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál Kárpát-medencei borászok 3. találkozójára gondolok, hiszen ITT A SZIGET!

Az EUvonal a külüggyel és az NFÜ-vel összebútorozva vár mindenkit a Világsátor-Kaszinóban és még négy sátracskában (balra fent a Civil Szigeten). Lesz mindenféle játék, móka, kacagás (pár sör után pláne): EU-totó az okosoknak, óriás társas az örök gyerekeknek, kártya és kockázás a hazárdőröknek. Ha netalán véletlenül esetleg eltalálnátok, hány szigete van Nagy-Britanniának (ami nem egy női név), vagy kell-e állatútlevél, ha a tarantuládat megsétáltatnád Ausztriában, akkor például nyerhettek. Papucsot. Társast. Hátizsákot. Sőt, sátrat is.

Szóval mi már kint vagyunk és kint is leszünk, hogy betömjük az uniós tudásokon lévő lyukakat... hogy Szigeteljünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr83613875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása