A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Orosz rulett a Szigeten

Dátum: 2008.08.13. 14:01 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: 1 komment
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: környezetvédelem sziget2008 eu és mi

Minden nap fél négytől jó kis eszmecsere, beszélgetés kezdődik a Világsátorban, amiért érdemes elbattyogni a Civil Szigetre. Ma az ivóvizek veszélyeztetettsége lesz a téma (ne tévesszen meg tehát senkit az Orosz rulett főcím), ami valóban egyre nagyobb probléma szerte a galaxisban.

Lehet beszélgetni szakértőkkel és híres okosokkal, mint a Life Long Learning élő nagymestere, Dr. Juhász Árpád és a poklokat megjárt Vujity „Sose-mutatom-a-fejem-tetejét” Tvrtko. A moderátor Ross Geller és Nate Fisher magyar hangja, Galamb - a jó hangzás garantált. Vizet hozzatok!

 

De hogy jön az orosz ruletthez a tiszta ivóvíz? Jó kérdés… Jól jönne most a Readers Digest könyvecskéje – Ötletek, jó tanácsok, megoldások BÁRMIRE.

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr55614026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reaktor 2008.08.13. 16:05:05

én épp itt tolom a Szigeten ebben a sátorban a beszélgetésen és nagyon érdekesekről "ugat" Juhász doktor, ívóvíz projektekről is szó van, no meg az EU-s finanszírozásáról...

Közben megy Vujisity Trvrtko (sorry..) filme fent a kivetítőn, tök jó film

plussz ezer játék és ajándék itt az EU-s világsátorban, gyertek, Sziget party started!!
www.youtube.com/watch?v=Z2-kWXlKTUA



süti beállítások módosítása