Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

"Jó ez az EU, csak kicsit kevés benne a szex!"

Dátum: 2008.06.14. 11:53 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: 2 komment
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: szex eu és a világ

Nemrég írtam az EU eladhatatlanságáról, és arról, hogyan próbálják erotikába csomagolni az EU-s üzeneteket, hogy célt érjenek.

Nos, egyik EP képviselőnk, Olajos Péter vagy olvasta a bejegyzést, vagy magától tisztában van ezzel az alapösszefügéssel, mindenesetre a következő plakáttal kívánta felhívni kollégái figyelmét az Európai Parlamentben arra, hogy immár 7 éve szennyeződik és habzik a Rába.

A toxikus védelmet nyújtó fürdőruhában pózoló nők mégsem arattak osztatlan sikert. A hölgyek látványa annyira felháborította Corien Wortmann-Kool holland képviselőt, a Parlament Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottságának tagját, hogy "magából kikelve üvöltözve követelte Olajos Péter munkatársánál, hogy azonnal távolítsa el az általa pornográfnak ítélt plakátokat, mert ellenkező esetben ezt ő maga fogja megtenni".

Úgy látszik, az EU és a szex összekapcsolása mégsem mindenkinek jön be - az eset azonban csak alátámasztja a módszer hatékonyságát, hiszen az említett holland képviselőnő talán soha nem is tudott volna a Rába problémáiról a plakátok nélkül.

Az más kérdés, hogy ezek után hogyan fog szavazni a jövő heti strasbourgi plenáris ülésen, amikor az úgynevezett Laperrouze-jelentésről - amely a vízre vonatkozó környezetminőségi normákról rendelkezik - döntenek a képviselők. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr69519853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása