A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

EU-ro 2008

Dátum: 2008.05.21. 08:48 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: 1 komment · 1 trackback
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: uefa eu foci

Már többször írtam az EU és az UEFA vitáiról, például a 6+5-ös szabály kapcsán. Érdemes megemlíteni, hogy vannak azért pozitív példák is a két szervezet együttműködésére.
 
Ilyen például a júniusi EB idejére tervezett telefonos segélyvonal, ami a helyszínre utazó szurkolóknak segít, többek között a fogyasztói jogokkal, egészségbiztosítással vagy épp a mobiltelefonos barangolási díjakkal kapcsolatos problémáik kezelésében.
 
A telefonos segítség mellett az Európai Bizottság ebből az alkalomból létrehozott weboldalán elérhető egy on-line fogyasztói kiadvány, amely világos tanácsokkal szolgál a tornára utazóknak.
 
Az EU összes hivatalos nyelvén – így magyarul is – elérhető ingyenes fogyasztóvédelmi tanácsadó telefonvonal június 1-től kezdve, az egész EB alatt működni fog az alábbi számon:











A nem uniós tagállam Svájcban tartózkodó szurkolóknak pedig a +32-2-299 96 96-es számot kell használniuk, mely szám (rendes díjjal) a világon bárhonnan hívható.
 
Persze a magyar szurkolóknak nem kell ennyire túlbonyolítaniuk a dolgot, hiszen az EUvonalat tárcsázva (06-80-38-2004) is ingyenes információhoz juthatnak szinte minden EU-val kapcsolatos témában. :)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr19480009

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: little teapot lyrics 2017.11.11. 02:12:13

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EUvonalas · http://errolugatok.blog.hu 2008.05.23. 15:57:03

S ha már az EB-re utazó magyar szurkolókról volt szó, itt olvashattok az Ausztria felé átmenetileg módosuló beutazási feltételekről bővebben:
www.euvonal.hu/index.php?op=hirek&id=5039
www.kulugyminiszterium.hu/kum/hu/bal/Konzuli_informaciok/Konzuli_kozlemenyek/Ausztria_hatar_080521.htm


süti beállítások módosítása