A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Brüsszel a legunalmasabb, Budapest az egyik legolcsóbb város

Dátum: 2008.03.20. 17:03 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: 1 komment
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: brüsszel eu és a világ

Bebizonyosodott, amit eddig is sejtettünk, a TripAdvisor nevű cég közvéleménykutatása  szerint Zürichet és Varsót megelőzve, az Európai Unió „fővárosa”, Brüsszel a legunalmasabb európai város. A skála másik végén London szerepel, ugyanis az 1400 megkérdezett ebben a városban tartja legjobbnak az éjszakai életet, és sokak szerint itt vannak a legjobb bevásárlóhelyek is ugyanakkor egy kis ellentmondás is megfigyelhető, mert elnyerte a legbarátságosabb és egyben a legbarátságtalanabb helyiekkel rendelkező városnak járó díjat is :)

Büszkén mondhatjuk, hogy mi is felkerültünk a listára, mert Budapest lett a második legjobb az olcsó városok kategóriájában. Nem biztos, hogy ez a legjobb cím, de azért másodikok is lettünk benne (Prága után). Mindegy legalább tudnak rólunk, az is valami...

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr82389578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gember 2008.03.22. 16:08:02

Nemtudom kiket kérdeztek, de szerintem speciel Budapest *ecire unalmasabb mint Brüsszel...


süti beállítások módosítása