A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Még 10 napig szavazhatunk az euróérmékről!

Dátum: 2008.02.12. 10:22 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: 1 komment
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: euróérme

Az EU minden állampolgára így a magyarok is résztvehetnek azon a szavazáson, amelyen eldől, hogy mi legyen a GMU és az euró bevezetésének tizedik évfordulója alkalmából, 2009-ben forgalomba kerülő, kéteurós emlékérem mintája.

Izgi a hír, szépséghibája hogy nálunk ugye euró még 2009-ben sem nagyon lesz (de még kétforintos sem :) de azért aranyosak hogy mi is szavazhatunk. Pláne hogy a győztes tervre szavazók között ajándékot (gyűjtőknek szóló nagy értékű emlékérme-sorozatot) sorsolnak ki.

Lehet, hogy az MO hídra kiírt névpályázatból okultak, de itt kötöttek a lehetőségek, mivel öt tervből lehet választani, úh Stephen Colbert bukta (ezt is).

Mindenesetre akinek kedve van február 22-ig még beszállhat a szavazásba ezen az oldalon: http://www.eurodesigncontest.eu/index.cfm?lang=hu

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr95336009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl 2008.02.18. 17:03:04

Sztem mind csúnya.


süti beállítások módosítása