A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Egy másik unióban

Dátum: 2009.01.01. 19:03 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: 1 komment
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: blogok bloggerunió

Nemrég csatlakoztam a novemberben indult Bloggerunióhoz. Ennek tagjai olyan blogok, melyek az Index új hirdetési megoldásai közül a kétpúpú teve mellett döntöttek, tehát a hirdetéseik felét az Index helyezi el, a másik felét pedig ők maguk értékesíthetik. A Bloggerunió tagjai viszont vállalják, hogy hirdetési helyeik értékesítése helyett civil szervezetek hirdetéseit jelentetik meg, ingyen. Ahogy az ötletgazdák (Critical Miss és Karmáék) írják, "a Bloggerunió tagjai ezzel fejezik ki szolidaritásukat, elkötelezettségüket a civil ügyek iránt".

Nagyon szimpatikus kezdeményezés, respect a kitalálóknak. Szóval, bloggerek, csatlakozzatok - rakjátok ki ti is a nonprofit hirdetéseket! Civil szervezetek, jelentkezzetek, és adjátok le hirdetéseiteket! Ha nem értetek hozzá, a szervezők tudnak segíteni. Olvasók, olvassatok bloggeruniós blogokat! Írók, alkossatok remekműveket!

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr28851972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Critmiss 2009.01.01. 19:58:15

Köszi a csatlakozást, szerintem jól döntöttél. :)


süti beállítások módosítása