A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

EU konform rovarsegély

Dátum: 2012.02.08. 11:47 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: Szólj hozzá! · 1 trackback
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW

Hétfőn szavazott az EP mezőgazdasági szakbizottsága arról, hogy miként folytatható az EU élelmiszersegély-programja, amely a leginkább rászoruló európaiaknak nyújt segítséget. A pénzügyi váláság kellős közepén, az egyre inkább dráguló élelmiszerárak mellett: egyre nehezebb ingyenes élelmiszersegélyeket nyújtani. Ami biztos, hogy 2013 végéig megmaradhat a szegényeket támogató élelmiszersegély-program, de további jövője bizonytalan.

Közben érkezett a hír, hogy az Európai Bizottság idén 3 millió euróval támogatja a rovarok ehetőségét kutató projekteket. Nem kell sok logika ahhoz, hogy összekapcsoljuk a dolgokat.

Tudvalevő, hogy krízishelyzetekben az éhezőknek sokszor magas proteintartalmú élelmet, csokoládét osztanak, hogy minél inkább ellenállóvá tegyék az éhező szervezetet. És akkor jöhet az ötlet: a Földön hemzsegnek a tápanyag dús rovarok, négy tücsök megevése egy pohár tej elfogyasztásával ér fel. Azt nem tudjuk, hogy hogyan kívánja az EU a friss rovarokat segélycsomagoknak álcázni, mindenesetre elgondolkodtató, hogy elfogytak a források az emberek élelmezésére.

De ne gondoljuk, hogy csak a szegényebbeknek jut majd csak a finomságból. Állítólag a jövő a rovarevésben van, mivel a készletek fogytán. A csomagoláson csak ez lesz feltüntetve: állati eredetű protein. Szokjunk hozzá a gondolathoz.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr994078147

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Www.minikami.it's website 2019.04.05. 13:38:40

HFL Power Rankings – Week 2 - Hungarian Football

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása