A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Elnökségi logótervek – Spanyolország

Dátum: 2009.02.02. 07:03 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: Szólj hozzá!
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: design kommunikáció verseny spanyolország eu és mi eu elnökség

Többen érdeklődtetek a spanyol pályaművekről (miután a belga-magyar-spanyol elnökségi trió logójára érkezett belga  és magyar  pályázatokat már ismertettük), de sajnos ezzel kapcsolatban nincs információnk. 

A kiírásban közös mindhárom országban, hogy 10-10 elképzelést választanak ki nemzeti szinten, melyeket a február 12-án közös, nemzetközi zsűri elé terjesztenek - e harminc munkából kerül ki majd az egy győztes, aki mindent visz: a pénzjutalom mellett másfél évig az ő terve alapján készült logó ékesíti majd a belga, magyar és spanyol hivatalos elnökségi anyagokat.  

 

Abban viszont „szabad kezet kaptak” az országok, hogy hogyan választják ki a nemzetközi zsűrizésre érdemesnek ítélt tízet: Belgiumban a 10-ből 5-öt választott ki a nemzeti zsűri, nálunk kilencet, Spanyolországban pedig – a hivatalos spanyol pályázati kiírásból úgy tűnik – mind a tízet. Így sajnos egyik hivatalos kapcsolódó spanyol oldalon (itt és itt) sem találtuk nyomát a spanyol pályázatoknak, csak annyi infót, hogy február elejére meglesz a tíz kiválasztott, akik közül 12-én választ a nemzetközi zsűri. 

 

Sajnos ez van, addig is be kell érnetek a magyar és belga anyagokkal. A belgákra még lehet szavazni itt, magyar válogató viszont már lezárult: február 13 után a tíz kiválasztottat és a győztest itt találjuk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr23917393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása