Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Az EU vibrátorokat gyűjt?

Dátum: 2008.09.15. 07:03 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: Szólj hozzá!
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: szex uniós mítoszok

Avagy mítoszok az EU-ról II.

A brit sajtó (jó része) meglehetősen ellenségesen szemléli az Európai Uniót, így aztán szeretik olykor „félreérteni” egy-egy brüsszeli intézkedés valódi célját.
 
A The Sun című lap 2004-ben például az új EU-s hulladék-újrahasznosítási irányelv gyakorlati alkalmazásáról írt érdekes dolgokat. A bulvárlap ugyanis azt kürtölte világgá, hogy Brüsszel használt szexuális segédeszközeik beszolgáltatására kötelezi a vásárlókat, mielőtt azok újabbat vehetnének. A szerző már lesütött szemű hölgyek hosszú sorát látta maga előtt, akik használt játékszereiket jöttek leadni, ám a hír természetesen ismét félreértésen alapult: az új uniós irányelv csupán azt írta elő, hogy a forgalmazók kötelesek térítésmentesen visszavenni az egykor náluk vásárolt elektromos termékeket.
 
Ami persze vibrátor is lehet, ha valaki nagyon környezettudatos akar lenni. Azért kíváncsi vagyok, volt-e már olyan lelkiismeretes lakója a ködös Albionnak, aki így járt el, amikor ráunt a banánra :)

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr4655513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása