A blogról

Néha komoly, máskor könnyedebb témájú írások az Európai Unió jelenéről és jövőjéről.

E-mail: euvonalas[kukac]gmail[pont]com

EUvonal

Nincs megjeleníthető elem

Európai Parlament

Hurrá nyaralunk!

Dátum: 2008.08.01. 01:55 | Szerző: EUvonalas
Visszajelzések: 4 komment
Megosztás: Twitter | Facebook | iWiW
Címkék: euvonal

Egy nyári slágerkérdés...

--> EUvonal, jó napot kívánok, miben segíthetek?

<-- Jónapot! A gyerekekkel utaznánk útlevél nélkül személyivel a páromon keresztül nagyszülőkként kutyástól a keresztgyerekért Olaszországból Spanyolországon keresztül Görögországba a magyar kocsinkkal, hajón. Mehetünk?! És a jogosítvány/gyógyszerek/takarékbetétkönyv..?

--> Igen, magyar állampolgárok érvényes személyivel minden uniós tagállamba mehetnek. És a kutya meg a nagymama is: akár kocsival, akár hajón, akár szájkosárban..

Mindezt naponta százszor. Éppen ezért elkészült az EUvonal vakációs aloldala. No meg, hogy fel lehessen készülni a ránk leselkedő kinti veszélyekre és lehetőségekre. Országonként vagy akár városonként is kereshető például szállás, látnivaló,  tömegközlekedési infó, időjárási előrejelzés. Minden, ami az indulás előtti tervezgetésnél segítségünkre lehet.

Használjátok, élvezzétek, terjesszétek. Az EU és a nyár a miénk... Induljunk most!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://errolugatok.blog.hu/api/trackback/id/tr45596230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

#szasa# 2008.08.04. 07:06:45

Nagy köszönet a linkért. Legalább megtudtam, hogy jó a régi személy igazolvány is az unió területén.

hermina 2008.08.04. 22:54:02

Basszus, ha ezt előbb ismerem, nem görcsölök ennyit felesleges körökkel nyaralás előtt.... bár Horvátország sajna kimaradt a gyűjtésből...bár az nem is Eu...Király ez a gyűjtés!

capa 2008.08.05. 09:35:21

Ez tényleg igazán hasznos oldal, sok kérdésre választ ad!
Amúgy meg ne panaszkodj, hogy "naponta százszor", ez a munkád. :-) Nem használ mindenki internetet. De aki igen, annak ezentúl felesleges ebben az ügyben telefonálgatnia. :-)

tappancs 2008.08.13. 14:09:24

mi az, hogy a 'páromon keresztül'?


süti beállítások módosítása