…ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem – mondhatja most az Európai Bizottság, az esztergomi érsek után szabadon, ugyanis a klóros amerikai csirke után a klónozott állatokból készült élelmiszerek is zöld utat kaphatnak az Európai Unióban, ha a Bizottság is elfogadja az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) tudományos véleményét.
Az Európai Unió élelmiszerbiztonsággal foglalkozó ügynöksége szerint az ilyen élelmiszerek összetétele nem tér el a hagyományos módon tenyésztett állatokból származókétól. Gyaníthatóan persze a biztosoknak nem csak a hatóság véleményét – ami persze csak egy a sok vizsgálat közül – kell mérlegre tennie, hanem a közvélemény és a tagállamok esetleges ellenállását is le kéne gyűrnie, hogy a jövőben klónozott marhapörkölt vagy rántott hús kerüljön a vasárnapi ebéd alkalmával az európai asztalokra.
Isteni a hasonlatod, EUvonalas, hihetetlen, hogy a nagyok mennyire okosan megmondják mindig... belenéztem a jelentésbe, és ennyire semmitmondó szöveget már rég nem láttam, pedig jó lenne tudni, h most valójában együnk, vagy inkább ne Dollykat... kb ezt írják: a klónozott állatok nem károsak. De hogy károsak-e, azt nem tudjuk. Erre varrjon gombot minden eurokrata.
Hihetetlen, hogy azt gondolják mindent meg lehet etetni velünk. És tényleg...Bekajáljuk a folytonos ködösítést és a tripla mellű tyúkot is. Mindenki egye meg amit főzött??? Kíváncsi lennék Brüsszelben is a klónozott békacombot ropogtatják-e majd a kedves döntéshozók.
így van, az a gáz az egésszel, h azt tudjuk (leginkább tudják, még inkább goldolják..), h annyira nem gáz most ilyet enni, de azt nem - vazze -, h évtized(ek) után milyen hatásai lehetnek...
Klónozott konzervált állat-tetem. Ezt meg nem ehetem..